Valentino: nutidens mode pioneer

En af nutidens mest elskede designere

Nogle brands og designere har været kendt og anerkendt i mange år – oftest i forskellige omfang. Valentino er et af de brands der har fået super meget opmærksomhed, specielt de seneste par år. Den anerkendte designer bliver i dag ofte associeret med de velkendte Valentino stilletter med de ikoniske rockstuds. Hertil følger en bred vifte af lækre Valentino tasker, som matcher de flotte sko så fint med forskellige typer studs og farver, samt armbånd, bælter og mange andre accessories – mulighederne er super mange.

Valentino til enhver stil

Om man er til den helt klassiske stil eller om man er lidt mere vovet, vil jeg påstå at man altid kan inkorporere items fra Valentino så det passer godt ind. Det fine ved dette designer brand er, at det er en lækker blanding af klassiske produkter i for eksempel glat læder og så med nogle studs eller andre fede detaljer der gør det lidt anderledes – Valentino kan købes på Kassandras hjemmeside.

Derudover så er lige ”Valentino stilen” blevet utrolig trendy de seneste sæsoner hos rigtig mange, og det forstår man jo også godt. Valentino formår, at være mønsterbryderen som alle elsker og gør brug af.

Med på sneakers moden

Hos mange er Valentino primært kendt for sine vildt ikoniske stilletter med deres rockstuds, men det er langt fra det eneste designeren formår at gøre sig populær på. I de seneste kollektioner fra Valentino har man også kunne finde flere modeller af deres sneakers, som er helt med på sneakers-trenden der er for tiden. I lækkert, blødt læder i enten sort eller hvid, og så naturligvis med de ikoniske rockstuds. I denne sæsons kollektion er der blevet tilføjet en ny model sneakers med minkpels i forskellige farver. Disse Valentino Sneakers er virkelig også super fine og er lidt ”pænere” end traditionelle sports sneakers, og kan dermed sagtens gå til et fint outfit uden at ødelægge det.

Forventninger til fremtidige kollektioner

Som det er med alle designere, så har forbruger og ikke mindst eksperterne altid nogle forventninger til, hvordan det går brandet i de kommende kollektioner – dette gælder naturligvis også for Valentino. Da Valentino bragede frem med stilletter, tasker, sneakers og andre accessories mente mange, at en så pludselig efterspørges og popularitet ville være en døgnflue – men det slog grueligt fejl. For Valentino har om nogen bevist, at trods pludselig efterspørgsels kan man sagtens holde det kørende med små justeringer i kollektionerne, så produkterne stadig er ikoniske og genkendelige men tilsat noget nyt. Så umiddelbart er forventninger til Valentino lige nu, at trenden i hvert fald fortsætter er par sæsoner! Hvad det er Valentino præcis vil gøre er svært at forudse, for i min optik kan de gøre en af følgende ting: Fortsætte stimen de i nu med de ikoniske og genkendelige produkter, eller de kan tage en hel anden drejning og lave noget helt nyt – det kunne egentlig også være lidt spændende og se, hvad det kunne gå hen og blive til.

Det var lidt info, holdninger og tanker om Valentino på en super kedelig og grå onsdag!