Jeg har været glad for min hyndeboks i sommer

Vi har jo som bekendt haft en fremragende sommer med masser af sol og ikke den typisk danske sommer, med hyppige regnbyger – gerne lige når man har sat sig til rette ved middags bordet på terrassen og det så bare begynder at vælte ned i lårtykke stråler. På trods af de få regnvejrsdage har jeg dog alligevel været glad for min nye hyndeboks i mange henseender. Det er rart at have hynder, tæpper og dugen til havebordet lige ved hånden når man skal dække op til der kommer gæster på terrassen.

Jeg har også gerne tilbehør til grillen stående i den anden hyndeboks. Her jeg har kul og tænd briketter og de bliver fint holdt tørre. Jeg har altså to hyndebokse og de er vildt anvendelige.

Hyndebokse på terrassen

De står på terrassen langs væggen til stuehuset og har en naturlig placering. De er grå og passer godt til den røde murstensvæg. Selv i foråret og efteråret beholder jeg hynder, tæpper, og dugen i hyndebokse på terrassen. Selvom det ikke er bragende varmt er det stadig dejligt at sidde ude på terrassen og invitere venner og eller hygge med god med og et glas vin. I det tilfælde er det nemt lige at smide et par hynder i stolen og sætte sig til rette frem for at skulle styrte rundt og finde hynder frem fra skuret, garagen eller værkstedet.

vin ved hyndebokse

Når vinteren kommer tømmer jeg så mine hyndebokse, får indholdet ikke får frost og fugt over længere tid. Derefter sætter jeg min hyndeboks i skuret. Det er også mere for at beskytte den mod frost. Jeg har købt hyndebokse på Havemøbelshoppen.dk, og har været super tilfreds med deres service og handlen generelt. Jeg ringere for at forhøre mig om hvad de kunne anbefale af hyndebokse og hvad jeg skulle være opmærksom på ved de forskellige materialer. Jeg bestilte mine hyndebokse og fik dem leveret dem kort tid efter. Jeg samlede dem med det samme og fik sat dem på terrassen og taget mine hyndebokse i brug. Den ene hynde boks var i træ og den anden i polyrattan.